Øya dyreklinikk

Øya dyreklinikk er en klinikk lokalisert på Vinstra i Gudbrandsdalen. Klinikkens hovedfelt er rehabilitering og fysioterapi for hund, i tillegg til vanlige veterinærtjenester som vaksinering, tannrens og lignende.

Målet vårt ble å lage en profil som var varm og ekte, og som formidlet dyreklinikkens fokus på de firbente. De har et ønske om å være en «annerledes» dyreklinikk, og vil at et besøk der skal sette spor, være tillitsskapende og gi en positiv utvikling for pasienten – og samtidig være en positiv opplevelse for eieren.

Identiteten strekker seg fra profilerende produkter som visittkort, flyere, omslagsmapper og rollups, stempel og en nettside utviklet i samarbeid med Webio as.

Logoen er bygd opp av en pote og en hestehov. Fargebruken og linjene i logoen gjenspeiler beliggenheten til Øya dyreklinikk som ligger i nærheten av Gudbrandsdalslågen, i tillegg gir linjene assosiasjoner til høydekoter brukt i kart for å formidle landskap og friluftsliv, og de symboliserer også vekst og utvikling – som årringer i trær.

Kunde Øya dyreklinikk
Dato April 2015
Foto Anne M. Steine/FoTobben og Janne Kolås/Krible
Tjenester Logo, Branding, Web

Liker du det du ser?